Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek OperaCinema Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.01.23. - kedd 19:30
Liszt és Wagner
Szeged, Szegedi Nemzeti Színház
Fricsay bérlet - Szeged
Felnőtt bérletek
Jegyárak
1 200 - 3 500 Ft

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország szegedi irodájában (6720 Szeged, Klauzál tér 7.), a Ticket express jegyirodákban, online a www.jegymester.hu oldalon, valamint koncert kezdés előtt 1 órával a helyszínen.

Jegyár kedvezmények: Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

A Filharmónia Magyarország bérletesei -bérletük felmutatásával- 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre. A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként. Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Két komolyzenei óriás áll a középpontban a Fricsay bérlet január végi előadásán a Szegedi Nemzeti Színházban: Liszt és Wagner.

A Prométheuszt, a Tassót és a Trisztán és Izoldát ezúttal a Szegedi Szimfonikus Zenekar prezentálja. A Dél-Alföld legjelentősebb zeneművészeti együttese szinte egész Európát bejárta, emellett a kilencvenes években nagy sikerrel mutatkozott be Tajvan, Szingapúr, Brazília és Kína közönsége előtt is. Ezen a különleges estén Kovács János dirigálásával olyan szólistákkal lépnek fel, mint Sümegi Eszter (szoprán) és Palerdi András (basszus).

ELŐADÓK:

Szegedi Szimfonikus Zenekar
Sümegi Eszter - szoprán
Palerdi András - basszus
vezényel: Kovács János


MŰSOR:

Liszt: Prométheusz
Wagner: Előjáték és Izolda szerelmi halála a Trisztán és Izolda c. operából
Wagner: Előjáték és Nagypénteki varázs a Parsifal c. operából
Liszt Ferenc: Tasso
Fricsay bérlet - Szeged - további koncertek